Start seizoen 2023/2024

  Donderdag 31 augustus start Badminton Club Bolsward het badmintonseizoen voor volwassenen in Sporthal De Middelzee. De jeugd begint de trainingen in de week daarna, op vrijdag 8 september. Iedereen is van harte uitgenodigd om twee proeftrainingen te doen.

  Voor wie?
  Badminton is geschikt voor iedereen. Het draagt bij aan de ontwikkeling van de motorische vaardigheden, is goed voor de coördinatie en het is bovendien heel erg leuk om te doen.

  Over Badminton Club Bolsward
  Badminton Club Bolsward (BCB) is een middelgrote, gezellige vereniging, opgericht in oktober 1982. BCB is aangesloten bij de Nederlandse Badminton Bond en er wordt zowel recreatief als in competitieverband gespeeld. Beginners en gevorderden zijn van harte welkom bij de club.

  Speelavonden
  De volwassenen spelen op donderdagen in Sporthal De Middelzee (20.15 uur tot uiterlijk 22.15 uur).  Op dinsdagen spelen zij in de gymzaal van het Marne College, Schoolstraat 15.  (19.30 uur – 21.30 uur). De badmintonjeugd traint vanaf 8 september elke vrijdag van 17.15 uur – 18.15 uur in Sporthal De Middelzee.